Skärmklipp 2016-05-23 13.13.20

Succe för vår hållbarhetsutbildning

                                   - Hållbarhetsresan mot en bättre värld -
Hållbarhet är komplext. I den här utbildningen ger vi Er och Ert företag på ett enkelt sätt en större förståelse för vad det handlar om. Ta tillfället i akt att engagera hela eller delar av organisationen. Oavsett om Ni representerar ett företag, en organisation eller en kommun så finns det goda förutsättningar för alla att påverka mot en mer hållbar utveckling. Det är en spännande tid vi lever i på många sätt och vis. Hållbar utveckling är vår största samhällsomställning någonsin. Driven av både stora utmaningar och möjligheter handlar det om att skapa en bättre framtid för planeten, våra barn, företaget vi arbetar på, ja för oss ALLA. Det är dags att byta riktning och bli en del av lösningen istället för problemet. Utbildningen tar ca 2 ½- 3 timmar och förklarar på ett ENKELT sätt de olika begreppen man pratar om inom hållbarhet, hur det ser ut Globalt och i vårt land och hur företag och Vi människor kan vara med och påverka mot en mer hållbar framtid och samtidigt skapa en bättre lönsamhet i verksamheten.